(Lokale ondernemer) Frozen Bedels

Frozen bedels bij Jumbo Ralf Jansen en René Puts – Stramproy

Ondernemer Ralf Jansen van Jumbo Stramproy vertelt over hun succesvolle actie met Frozen Bedels. Vorig jaar heeft hij HeartBeads op de winkelvloer gehad. Een logisch vervolg hierop was om een dergelijk concept te doen meer gericht op de kinderen. Frozen Bedels leek daarom erg passend. Klanten krijgen bij iedere 5,- een zegel en hebben bij 4 zegels een volle spaarkaart. Losse bedels zijn hiermee voor 2,50 aan te schaffen.

Over de actie

“We wilden met deze actie de doelgroep gewoon iets moois bieden, een laagdrempelige actie. Ik zie het met name als een waardevolle toevoeging op het totaalpakket aan boodschappen.”
Jumbo Stramproy heeft zelf het initiatief genomen om een Meet & Greet met de hoofdpersonages Anna, Elza en Olaf te organiseren. De Facebook post die de winkel plaatste, werd 36.000 bekeken. Zelfs wanneer hier een klein percentage van naar de winkel zou komen, zou het behoorlijk druk worden. Ralf Jansen vertelt over de diverse maatregelen die ze vooraf hebben genomen om dit goed te kunnen structureren. “De wachtrij was meer dan 100 meter lang!”

“De meet & greet had geen omzet verhogend doel, het was vooral als extraatje voor de klanten van Jumbo Stramproy en het is fijn wanneer er mensen mee bereikt zijn die denken, hé daar staat een mooie Jumbo” Aldus Ralf Jansen.

Over de samenwerking

Ralf geeft aan heel erg blij te zijn met hoe deze actie gelopen is. Het verliep heel soepel. “Het bijvullen is heel goed gelukt, mede dankzij merkambassadeur Thomas die elke week het display even kwam verzorgen.”
Jumbo Stramproy heeft al een lange relatie met InMarkt, eigenlijk verlopen de acties altijd succesvol en wordt er gezocht naar een goede afwisseling tussen concepten die volwassenen en aanspreken en concepten die kinderen aanspreken.

Frozen Meet and Greet