Lokale ondernemer (Farmies & Parfum Shoppen)

Op de winkelvloer

Andre is bedrijfsleider van Jumbo van Kuppeveld en heeft een aantal acties van InMarkt op de winkelvloer gehad. “De klant staat bij ons altijd centraal en willen we graag verrassen tijdens hun winkelbezoek.” Hij is voornamelijk geïnteresseerd in non-food concepten. “Dan geef je is wat anders mee aan de klant.” Hij vertelt dat klanten het leuk vinden om te sparen en dat zulke acties iets extra’s geven. Door steeds nieuwe acties op de winkelvloer te zetten, zorgt hij voor een verrassingseffect bij zijn winkelbezoekers.

Op de winkelvloer hebben onder andere de Farmies en de Studio 100 Voorleesverhalen gestaan. “De Farmies waren een succes, het zijn echt leuke knuffels.” Andre heeft een goed doel gekoppeld aan deze actie. “Een aantal Farmies hebben wij naar Oeganda gestuurd voor het goede doel.” Een leuke actie op de winkelvloer waarmee Jumbo van Kuppeveld ook het goede doel heeft kunnen steunen.

Momenteel staat Parfum shoppen op de winkelvloer bij Andre. “Dit gaat nu al als een raket. Eerst was ik hier wat sceptisch over, maar het succes is nu al zichtbaar.” Over een paar weken staat HeartBeads op de winkelvloer. “Ik ben erg benieuwd hoe dit gaat. Ik hoor hier goede verhalen over en verwacht een positief effect.”

Terug naar cases

Samenwerking met InMarkt

“Ik vind het recht op retour een prettige service. Zo pluk je de vruchten en heb je geen lasten. InMarkt zit kort op de bal, zodat er snel kan worden geschakeld. Het wordt meteen geregeld. Ook kunnen acties op maat worden aangepast, zodat ik de actie kan uitvoeren wat voor mij het beste is”, aldus Andre.

Farmies display   huisjefarmies

         Farmies display                             Farmies house