(Lokale ondernemer) Jamie Oliver Barbecue

Jamie Oliver BBQ bij PLUS Dennis van Moorsel

Bij PLUS Dennis van Moorsel staat kwaliteit voorop. Daar sluit een kwaliteitsmerk als Jamie Oliver goed bij aan. Dit was dan ook één van de redenen voor Dennis van Moorsel om dit programma op zijn winkelvloer te kiezen. Klanten krijgen bij €10,- een zegel, bij 5 zegels heeft men een volle spaarkaart. Hiermee kunnen zij tegen bijbetaling diverse producten aanschaffen, zoals een BBQ tang, spatel, schort en handschoen, maar ook diverse modellen barbecues zijn beschikbaar.

Over de actie
Jamie Oliver BBQ sluit voor deze winkel aan bij een langer traject om loyaliteit te bevorderen. Met Jamie Oliver als merk zijn meerdere programma’s mogelijk. Zo heeft Dennis van Moorsel voorafgaand aan het barbecue spaarprogramma de Jamie Oliver messen op de winkelvloer gehad. “Jamie Oliver is een kwaliteitsmerk, daarnaast passen de producten bij meerdere categorieën eten en drinken. Dit zorgt ervoor dat klanten allerlei producten voor gezelligheid en eten nu bij hun PLUS kunnen verzamelen.” Aldus Dennis van Moorsel.

 

Positionering van een actie op de winkelvloer is erg belangrijk. Zo heeft Dennis van Moorsel ervoor gekozen om de opstelling op een plein te zetten, waar meerdere productgroepen bij elkaar komen. Daarnaast is er voor gekozen om het geheel aan te kleden met een zomerse entourage. Dennis van Moorsel: “Klanten zijn hier super enthousiast over, zeker gezien de tijd van het jaar!”

Over de samenwerking
PLUS Dennis van Moorsel werkt al langere tijd samen met InMarkt. Dennis van Moorsel geeft aan dat dit goed verloopt. Belangrijk hierbij vindt hij de kracht van InMarkt om het geheel te ontzorgen. Er wordt meegedacht over het doel van de winkel en vervolgens wordt het programma geheel uitgewerkt.

Jamie Oliver knife set