Lokale ondernemer (Parfum shoppen)

September 2015

Op de winkelvloer

Wim is bedrijfsleider bij Jumbo Winters, 1 van de 2 winkels in Venray. In beide winkels hebben zij een aantal activaties in samenwerking met InMarkt op de winkelvloer gezet. Het doel van de acties is om de klant te stimuleren meer boodschappen te doen. “We willen lokaal onderscheidend zijn”, aldus Wim. Een tijdje terug hebben de HeartBeads op de winkelvloer gestaan bij Jumbo Winters. “Dit was erg leuk en vernieuwend. Het is weer is iets anders wat je de klant kunt aanbieden, want het is een non-food product. Door de hoeveelheid bedels kunnen consumenten blijven sparen.” Wim vertelt dat de actie ook goed aanslaat bij de jongere doelgroep. “We hebben de start van de actie erg goed voorbereid, door de media op de hoogte te brengen etc. Een goede voorbereiding is vaak het halve werk.” Jumbo Winters heeft veel positieve reacties van hun klanten gekregen op de HeartBeads bedels.

Nu staat de actie Parfum shoppen op de winkelvloer. “Dit is natuurlijk een hele andere actie vergeleken met HeartBeads. Van de bedels koop je meerdere soorten en bij parfum werkt dat toch net even iets anders. Parfum shoppen heeft een sterke toevoeging en is een kwalitatief product.” Het concept is met oog op de feestdagen op de winkelvloer gezet. “We krijgen nu al enthousiaste reacties op de actie!”

Terug naar cases

 

Samenwerking met InMarkt

“Met InMarkt hebben we wekelijks contact, hebben we een direct aanspreekpunt en wordt er gezorgd voor een goede voorbereiding, zodat de actie niet teveel tijd kost wanneer deze op de winkelvloer staat. Door een eerste fijne samenwerking te hebben gehad, blijven we uitbouwen met InMarkt”, aldus Wim.

Parfum-Shoppen-totemdisplay-3D

 

Parfum-Shoppen-Trapje

Totem Parfum shoppen                             Bovenkant van het display