Lokale ondernemer (HeartBeads)

Juni 2015

Het vraagstuk

Peter ging op zoek naar een professionele partner die aan de hand van unieke spaaracties hem kon ondersteunen om zijn klanten met regelmaat te verrassen en te binden aan de winkel. “Dit zag ik in InMarkt”, aldus Peter. Peter heeft meerdere doelen voor ogen. “Binden van de consument en het creëren van een hogere gemiddelde besteding. Ook willen we graag de klant iets leuks en unieks kunnen aanbieden.” Om zijn doelen en wensen te realiseren, heeft Peter in samenwerking met InMarkt overlegd  wat een gepast concept is om dit te bereiken.

Op de winkelvloer

“Er werd goed met InMarkt overlegd om het juiste programma te bieden. InMarkt heeft een zeer professionele manier van werken.” Een van de concepten die is ontzorgd voor Jumbo Moonen zijn de Heartbeads. Dit is een complete serie van bedels waarmee de consument een armband kan samenstellen. Deze unieke bedels hebben allemaal een bijzondere betekenis, zoals kracht, geluk en humor.  De consument maakt een persoonlijke en betekenisvolle armband op basis van eigen creativiteit. Bij een bepaalde besteding krijgt de klant een zegel. Wanneer de klant een volle spaarkaart heeft, kunnen de armbanden en bedels met korting worden gekocht. Alleen InMarkt distribueert deze bedels, waardoor een unieke activatie ontstaat.

Terug naar cases

Het effect

Peter is enthousiast over het resultaat van de activaties. “Ik verwachtte wel dat het een succes zou worden, echter de reactie van de klanten en de verkochte aantallen stegen ver boven mijn verwachtingen uit.” Dankzij de Heartbeads heeft Peter op een unieke en leuke wijze zijn klanten kunnen verrassen en daarmee klantloyaliteit kunnen vergroten.

 

heartbeads-display HeartBeads verpakking