Dutch Arrows  – kwalitatieve tassen voor iedereen

Dutch Arrows is een merk dat kwalitatieve tassen en accessoires voor iedere gelegenheid levert en aansprekend is voor een brede doelgroep. De tassen van hoogwaardig PU leer zijn van binnen en buiten netjes en gedetailleerd afgewerkt, met extra vakken en goede sluitingen. De tassen worden per stuk in een luxe stoffen tas aangeboden op de winkelvloer. Het assortiment gaat van een weekend bag tot aan een portemonnee en sleutelhangers.

Er zijn vier lijnen met tassen ontworpen. Allereerst de zogenoemde snake serie, waarin een Big Bag, Ladies Bag, Fold-over Bag en een stevige bag te vinden zijn. De tassen zijn gemaakt van PU leer wat lijkt op slangenleer. Alle tassen zijn grijs en de Big Bag en de Fold-over Bag zijn voorzien van een leuke tashanger.

Als tweede is er een zwarte serie. In deze serie zitten momenteel een shopper en portemonnee. Als derde is er een canvas serie waarin een weekendtas, shopper en clutch zitten. Alleen hebben PU-leren en canvas elementen. Als laatste hebben we de bruine serie met daarin een Boho Bad, een clutch en een portemonnee. De clutch is voorzien van een leuke tashanger.

Per 2018 is het assortiment Dutch Arrows uitgebreid met 2 prachtige koffers. De handbagage koffer is perfect geschikt voor de weekendjes weg of korte reizen met het vliegtuig. De iets grotere koffer past in het ruim en heeft voldoende ruimte voor alle benodigdheden.

Dutch Arrows - display

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar exclusieve merken

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren