Exclusieve merken

De exclusieve merken van InMarkt worden alleen door ons gedistribueerd. Met deze merken bied je de consument exclusieve producten aan, waarmee je je kunt onderscheiden binnen jouw lokale marketinggebied. Ook kunnen deze producten worden ingezet als exclusief promotiemateriaal voor shopper- of merk activatie. De volgende merken zijn bij ons verkrijgbaar:

Rudolph’s

Rudolph’s is een merk waarin Rudolph van Veen exclusief producten voor loyalty uitbrengt. In het huidige assortiment van Rudolph’s biedt InMarkt exclusief bestek, pannen en messen. Dit assortiment wordt de komende tijd flink uitgebreid.

Casa Caminita

Casa Caminita is hét restaurant en merk van Giovanni Caminita. Samen met Giovanni hebben wij een Italiaanse servies lijn ontwikkeld voor een brede doelgroep. Giovanni komt ook graag naar jouw supermarkt om jouw consumenten enthousiast te maken.

Ona Clix

Ona Clix is een merk met clix die je op verschillende ondergronden kan bevestigen. Denk hierbij aan armbanden, tashangers of kettingen. De Ona Clix zijn erg verbonden aan de natuur en hebben dan ook vele elementen die hiernaar verwijzen.

 

WorldSenses

WorldSenses, het exclusieve merk parfum. De parfums zijn zo gemaakt dat ze je echt doen denken aan de stad waarnaar ze vernoemd zijn.  De parfums zijn er voor zowel mannen als vrouwen en hebben ook een leuke geschenkverpakking om cadeau te geven.

Dutch Arrows

Dutch Arrows is een merk dat kwalitatieve tassen en accessoires voor iedere gelegenheid levert en aansprekend is voor een brede doelgroep.

Dutch Arrows logo

Plus-Plus

Plus-Plus, één simpele vorm, eindeloze mogelijkheden! Plus-Plus zijn bouwsteentjes waarmee kinderen tussen de 3-12 jaar oneindig veel creaties kunnen maken.

Plus-Plus Groen

HeartBeads

HeartBeads ontwikkelt producten zoals armbanden, bedels en zomerarmbandjes. Onder het merk HeartBeads zijn reeds meerdere sieradenlijnen gelanceerd, zoals Summerbracelets en Family & friends.

Heartbeads logo

Plush village

Plush village is een merk wat verschillende series van unieke en kwalitatieve knuffels ontwikkelt. Zo hebben we nu de Farmies en de Safaries in het assortiment. Ook de serie FamilieBeer maakt ondertussen deel uit van het Plus village assortiment. Momenteel wordt er ook een nieuwe lijn ontwikkeld, namelijk Woodies.

Plush Village logo1

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren