Exclusieve merken

De exclusieve merken van InMarkt worden alleen door ons gedistribueerd. Met deze merken bied je de consument exclusieve producten aan, waarmee je je kunt onderscheiden binnen jouw lokale marketinggebied. Ook kunnen deze producten worden ingezet als exclusief promotiemateriaal voor shopper- of merk activatie. De volgende merken zijn bij ons verkrijgbaar:

Dutch Arrows

Dutch Arrows is een merk dat kwalitatieve tassen en accessoires voor iedere gelegenheid levert en aansprekend is voor een brede doelgroep.

Dutch Arrows logo

Plus-Plus

Plus-Plus, één simpele vorm, eindeloze mogelijkheden! Plus-Plus zijn bouwsteentjes waarmee kinderen tussen de 3-12 jaar oneindig veel creaties kunnen maken.

Plus-Plus Groen

HeartBeads

HeartBeads ontwikkelt producten zoals armbanden, bedels en zomerarmbandjes. Onder het merk HeartBeads zijn reeds meerdere sieradenlijnen gelanceerd, zoals Summerbracelets en Family & friends.

Heartbeads logo

Plush village

Plush village is een merk wat verschillende series van unieke en kwalitatieve knuffels ontwikkelt. Zo hebben we nu de Farmies en komen zeer binnenkort de Safaries uit.

Plush Village logo1

BeauCharms

BeauCharms bedels en armbanden zijn met de hand vervaardigen kwaliteits-sieraden gemaakt met Swarovski kristallen en parels. In totaal 25 bedels verrijkt met Swarovski kristallen.
Waarom BeauCharms? Swarovski staat veelal synoniem voor luxe producten en jarenlang een symbool voor glamour. Swarovski past perfect in het leven van de modern, elegante vrouw.
De producten worden gepresenteerd in een mooie geschenkverpakking.