Distrifood Blog 3

Consumenten bezoeken doorgaans meerdere supermarkten. Om deze shoppers specifiek aan úw winkel te binden, is het vergroten van loyaliteit belangrijk. Het blijkt namelijk dat lokale spaaracties, gekoppeld aan een voor dit verzorgingsgebied tot de verbeelding sprekend doel, deze loyaliteit vergroten, zegt Eline Lambregts. Ze blogt hier over haar onderzoek, een afstudeeropdracht voor de universiteit van Tilburg.

Lees haar volledige blog hier

Distrifood Blog 2

Altijd al meer willen weten over de vijf pijlers van Lokale Marketing? Darek Koster neemt je graag mee in de strategie van de vijf pijlers. Lees het hier op Distrifood.nl.

Cartoontassen nu ook in België

De eerste Belgische Cartoontas van Cor Vissers is een feit. Aanstaande zaterdag zal deze eerste Cartoontas door Cor Vissers, zijn dochters en Léon van Reijmersdal van InMarkt aan de Delhaize in Lochristi worden overhandigd.

Klik hier voor het gehele nieuwsbericht op BN de Stem

Distrifood Blog

Lokale spaaracties om het verschil te maken
InMarkt heeft in samenwerking met Sander Kanters van Albert Heijn Kanters in Erp en Ralf Jansen van Jumbo Stramproy in Stramproy een blog geschreven waarin beide ondernemers vertellen waarom zij lokale spaaracties opzetten en hoe zij hier tegenaan kijken.

Lees hier de volledige blog op Distrifood Online:

BewarenBewaren

1 2 3 6