Welkom op de pagina van de InMarkt Portal. Hier worden alle update rondom de Portal gedeeld en bekend gemaakt.
  Portal – Bijbestellingen #2 – Spaarzegels en spaarkaarten bestellen

  Vanaf vandaag is het mogelijk om online, via de reeds bekende bijbestelpagina, extra spaarzegels en spaarkaarten gedurende jouw activiteit te bestellen.

  De bestelde spaarzegels worden direct doorgezet naar ons magazijn en gaan zo snel mogelijk de deur uit.

  Bestelde spaarkaarten dienen eerst te worden besteld en hebben een levertijd van ongeveer 3 tot 4 werkdagen.

  Gebruik de link voor bijbestellen in de e-mail die elke maandagochtend naar de contactpersoon bestellingen wordt verzonden. Het is niet mogelijk om spaarzegels of spaarkaarten te bestellen via het doorgeven van verkoopcijfers. Gebruik hiervoor de 2e link in de e-mail, deze gaat direct naar de bijbestelpagina, waarop de artikelen wel zichtbaar zijn.

   

  Portal – Afspraken bevestigen #1

  Vanaf 19 maart ontvangen alle InMarkt klanten een e-mail met het verzoek om de gemaakte afspraken te bevestigen. Dit is de eerste stap in het bekijken, beoordelen en terugzien van de gemaakte afspraken via de InMarkt Portal. Het bevestigen van afspraken wordt hiermee goed vastgelegd in onze systemen en voor alle InMarkt collega’s direct duidelijk.

  Voordelen

  Het eerste voordeel wat met deze stap behaald wordt is dat de afspraken goed gecontroleerd en bevestigd worden voordat de werkzaamheden gestart worden. Dit voorkomt vele aanpassingen in bijvoorbeeld startweken of opmaak van POS materialen.

  Vragen

  Is er een mobiele webpagina voor het bevestigen van de afspraken? Ja, de webpagina voor het bevestigen van afspraken is mobiel bereikbaar.

  Is de afspraakbevestiging ook via de Portal in te zien? Nee, op dit moment zijn de bevestigde afspraken nog niet terug te zien in de Portal.

  Kan er ook op de e-mail gereageerd worden om akkoord te geven op de afspraken? Op dit moment is het nog mogelijk op de e-mail te reageren. Echter zorgt dat voor vertraging in het opstarten van de werkzaamheden voor jouw loyaliteitsprogramma. Daarnaast zal na verloop van tijd dit e-mailadres aangepast worden naar een no-reply e-mailadres, waardoor reageren op de e-mail niet meer mogelijk zal zijn.

  Ik ben het niet eens met de afspraken, wat doe moet ik doen? Neem contact op met de Lokale Marketing Specialist om de afspraken opnieuw door te nemen.

  Video

  Bekijk hieronder de video om te zien hoe de afspraken bevestigd kunnen worden.

  Portal – POS materiaal goedkeuren #1

  Vanaf 19 maart ontvangen alle InMarkt klanten voor het goedkeuren van hun POS materiaal een digitale link. Dit is de eerste stap in het bekijken, beoordelen en terugzien van POS materialen via de InMarkt Portal.

  Voordelen

  Het eerste voordeel wat met deze stap behaald wordt is dat het akkoord er direct voor zorgt dat de POS materialen bij de producent besteld worden. Heb je feedback? Dan wordt de feedback direct naar de juiste persoon wordt doorgezet om de aangepaste POS materialen zo snel mogelijk weer naar je op te sturen.

  Vragen

  Kan er ook op de e-mail gereageerd worden? Ja, op dit moment is het nog mogelijk op de e-mail te reageren. Echter zal na verloop van tijd die adres veranderen in een no-reply adres, waardoor dit niet meer mogelijk gaat zijn.

  Is de webpagina voor het goedkeuren mobiel bereikbaar? Ja, de webpagina voor het goedkeuren of feedback geven op de POS materialen is mobiel bereikbaar.

  Video

  Bekijk hier de video hoe de POS materialen kunnen worden goedgekeurd of kunnen worden voorzien van feedback.

  Portal – Retouren #1

  De retourinformatie die nodig is om de retouren van jouw loyaliteitsprogramma te verwerken, wordt ook via de InMarkt Portal verwerkt.

  Voordelen

  Hierdoor kan er na afloop van het programma door middel van de gestuurde link de juiste informatie ingevuld worden om retouren zo snel mogelijk te verwerken na aankomst bij InMarkt.

  Het invullen van retourgegevens via de Portal is veiliger en ook mobiel bereikbaar. Na het invullen van de gegevens ontvangt de juiste contactpersoon een kopie van de ingevoerde data ter administratie en verwerkt InMarkt deze met de controle telling tot een credit.

  Daarnaast is ter voorkoming van fouten bij crediteringen een transportsticker toegevoegd. Deze transportsticker dient op elk display en iedere doos bevestigd te worden om zo te zorgen dat helder is welke omdoos bij welke klant hoort.

  Vragen

  Is de webpagina voor het invullen van retouren mobiel bereikbaar? Ja, de webpagina voor het invoeren van de retourinformatie is mobiel bereikbaar. Dit betekent dat er via een mobiele telefoon de juiste data kan worden doorgegeven.

  Er is geen smalmateriaal in de supermarkt, wat nu? Geef in het retourformulier aan dat er geen seal-materiaal is en wij zorgen dat de transporteur dit bij heeft om het display in te sealen.

  Hoe moet ik een transportsticker op elk display of elke doos plakken? Gebruik hiervoor de bijlage in de retour e-mail en print deze net zo vaak uit als dat er display’s of dozen zijn.

  Wat als een display of doos niet voorzien is van een sticker? Een doos of display wat niet voorzien is van een transportsticker kan niet geteld worden en daarmee niet gecrediteerd worden. Voorzie elke sticker van een nummer, bijvoorbeeld Colli 1 van 3, Colli 2 van 3 enzovoorts.

  Wat als ik het programma langer wil laten staan op mijn winkelvloer? Het is geen enkel probleem om een programma langer te laten staan. Neem hiervoor contact op met onze Support afdeling via +31 (0)13-543 24 62 / +31 (0)147 62 337 of info@inmarkt.com om de uitloopdatum aan te passen. De e-mail voor het invullen van de retourinformatie zal dan voor die datum opnieuw verzonden worden.

  Video

  Bekijk hier de video hoe de retourinformatie doorgegeven kan worden.

  Portal – Verkoopcijfers doorgeven #1

  Een onderdeel van de InMarkt Portal is de mogelijkheid om jouw verkoopcijfers online door te geven. De verkoopcijfers geef je wekelijks door. Daarmee worden deze direct verwerkt tot een levering. Dit om tot de volgende maandag voorraad te hebben. De verkoopcijfers kunnen wekelijks ingevuld worden waarbij wekelijks de juiste week beschikbaar komt.

  Voordelen

  Door deze gegevens online te ontvangen kunnen onze voorspellingen voor de benodigde voorraad optimaal gefinetuned worden.

  Hiermee voorkomen we onder andere out-of-stocks in het display, zowel korte als langere termijn. Daarnaast verbeteren we hiermee ook onze eigen voorraadstanden. Ook kunnen we hiermee beter inspelen op de indeling en inlading van het display. Dit om zo een optimale voorraad op de winkelvloer te hebben.

  Vragen?

  Is er van een week geen data? Dan is dat geen probleem. Onze voorspellingen rekenen niet alleen met de ingevoerde getallen, maar ook met gemiddeldes uit de branche. Hierdoor kunnen we alsnog een advies geven voor een nieuwe week.

  Is er een week vergeten maar kan deze nog wel ingevuld worden om voorspellingen te verbeteren?  Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Alle weken van het loyaliteitsprogramma blijven beschikbaar totdat het programma geheel is afgerond.

  Is er verkeerde data ingevuld? Dat is geen probleem. De data van de verkoopcijfers is wijzigbaar totdat het gehele programma geheel is afgerond. Is er per ongeluk een typefout gemaakt in het doorgeven van de cijfers? Dan is deze gedurende het programma altijd te corrigeren.

  Video

  Bekijk hier de video hoe verkoopcijfers doorgegeven kunnen worden.
  In de video is te zien dat de twee eerdere weken reeds zijn ingevuld, dit door het aangegeven vinkje bij deze weken.

  Portal – Bijbestellingen #1

  Een van de onderdelen van de InMarkt Portal is het plaatsen van bijbestellingen. De webpagina waarin de bijbestelling kan worden geplaatst, wordt met de contactpersoon bestellingen gedeeld en is mobiel bereikbaar.

  Vragen

  Hoe kan ik een bijbestelling via de Portal plaatsen? Bijbestellingen zijn altijd via de Portal te bestellen. Gebruik hiervoor de link die in de gestuurde e-mail staat, deze blijft actief tot het einde van het loyaliteitsprogramma.

  Er is een fout gemaakt in het plaatsen van de bijbestelling? Neem hiervoor contact op met onze Support afdeling via +31 (0)13-543 24 62 / +31 (0)147 62 337 of info@inmarkt.com om de fout te bespreken en een passende oplossing te vinden.

  Er is geen internet in de supermarkt, hoe kan kan er een bijbestelling plaatsen via de Portal? De webpagina voor het bijbestellen van de producten is goed mobiel bereikbaar. Hierbij is er de mogelijkheid om de e-mail en/of link van het bijbestellen via een mobiele telefoon te activeren. Hiermee kun je alsnog online de bestelling plaatsen.

  Video

  Bekijk hier de video hoe bijbestellingen geplaatst kunnen worden.