Portal – Verkoopcijfers doorgeven #1

Een onderdeel van de InMarkt Portal is de mogelijkheid om jouw verkoopcijfers online door te geven. De verkoopcijfers geef je wekelijks door. Daarmee worden deze direct verwerkt tot een levering. Dit om tot de volgende maandag voorraad te hebben. De verkoopcijfers kunnen wekelijks ingevuld worden waarbij wekelijks de juiste week beschikbaar komt.

Voordelen

Door deze gegevens online te ontvangen kunnen onze voorspellingen voor de benodigde voorraad optimaal gefinetuned worden.

Hiermee voorkomen we onder andere out-of-stocks in het display, zowel korte als langere termijn. Daarnaast verbeteren we hiermee ook onze eigen voorraadstanden. Ook kunnen we hiermee beter inspelen op de indeling en inlading van het display. Dit om zo een optimale voorraad op de winkelvloer te hebben.

Vragen?

Is er van een week geen data? Dan is dat geen probleem. Onze voorspellingen rekenen niet alleen met de ingevoerde getallen, maar ook met gemiddeldes uit de branche. Hierdoor kunnen we alsnog een advies geven voor een nieuwe week.

Is er een week vergeten maar kan deze nog wel ingevuld worden om voorspellingen te verbeteren?  Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Alle weken van het loyaliteitsprogramma blijven beschikbaar totdat het programma geheel is afgerond.

Is er verkeerde data ingevuld? Dat is geen probleem. De data van de verkoopcijfers is wijzigbaar totdat het gehele programma geheel is afgerond. Is er per ongeluk een typefout gemaakt in het doorgeven van de cijfers? Dan is deze gedurende het programma altijd te corrigeren.

Video

Bekijk hier de video hoe verkoopcijfers doorgegeven kunnen worden.
In de video is te zien dat de twee eerdere weken reeds zijn ingevuld, dit door het aangegeven vinkje bij deze weken.